Skip to main content

Interessante en gezellige CLUB Indoor Brabant bijeenkomst in Erp

Op woensdag 11 september vond er weer een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst van Club Indoor Brabant plaats. Ditmaal op stal bij The Dutch Masters voorzitter Anky van Grunsven. De 180 gasten kregen een avond vol boeiende gesprekken voorgeschoteld en sportdirecteur Jeroen Dubbeldam presenteerde het spraakmakende programma voor 2025.

Bijzonder was de terugblik op het afgelopen sportjaar met Olympisch bronzen medaillewinnaar Maikel van der Vleuten, 'onze' Rolex Grand Slam-winnaar Willem Greve en Nederlands dressuurkampioen Dinja van Liere. Kim Emmen en Harrie Smolders, beiden deel uitmakend van het Olympisch team, waren ook aanwezig. Clinics van Anky met Imke Schellekens-Bartels en Jeroen met Anky's springende kinderen, maakten de avond compleet. Een uitmuntende BBQ verzorgd door De Commanderie was de perfecte setting om te netwerken en onze gedeelde passie voor de paardensport te vieren.

Dank aan iedereen die deze avond tot een succes heeft gemaakt! We kijken ernaar uit om iedereen te zien op The Dutch Masters 2025.

Als u de volgende bijeenkomsten ook wilt bijwonen meld u dan aan als sponsor van The Dutch Masters en lid van CLUB Indoor Brabant. Voor informatie Hans Hendriks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 040  020 2
 046 1  047 1
 052  063
 096  049
 103  059