Skip to main content

CATERING EN ENTERTAINMENT

Tussen alle sport en activiteiten door kan er volop genoten worden van heerlijk eten, een gezellige borrel of gewoon een kopje koffie met gebak. Maison van den Boer en de Brabanthallen bieden voor elk wat wils.

MAISON VAN DEN BOER

Restaurant Grand Slam
In Restaurant Grand Slam kun je terecht voor een heerlijke lunch of een smaakvol diner. Eén van de highlights op de menukaart is de Grand Slam burger met 4 verschillende toppings te weten Dutch Style, Canadian Style, German Style of Switzerland Style. The Dutch Masters maakt immers samen met drie andere topevenementen (CHI Genève, CSIO Spruce Meadows 'Masters' en CHIO Aken) deel uit van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. 
In het restaurant bevindt zich een open keuken waar je de koks aan het werk ziet. Koken op niveau is namelijk de passie van Maison van den Boer en dat delen zij graag. Dat vraagt om vakmanschap, oog voor detail en een keukenbrigade die met liefde voor het product en passie voor het vak de sterren van de hemel kookt. Dat is hun topkoks op het lijf geschreven. Zij koken met producten van Hollandse bodem en biologisch waar mogelijk met volop aandacht voor duurzaamheid. Zien ze jou daar?

Bar
Een drankje tussen de rubrieken door of een heerlijke flûte Taittinger champagne om te toosten op een geslaagd event? Uiteraard kun je bij de centrale bar ook terecht voor een versgezette cappuccino en wat te denken van een goed glas witte of rode wijn? Hier spreek je af met gasten of relaties en loop je kans om andere paardenliefhebbers tegen het lijf te lopen. Gezelligheid alom en dat tot in de late uurtjes. Deze bar is the-place-to-be. Bij deze bar is de populaire sushi bar gelegen voor een grote selectie aan vers bereide sushi gerechten gepresenteerd op een lopende band.

BRABANTHALLEN CATERING EN ENTERTAINMENT

BRABANTHALLEN CATERING EN ENTERTAINMENT

Het aanbod van de Brabanthallen combineert élk eetmoment van de dag – van fijne Pastry’s bij de lekkerste koffie tot aan de warme broodjes uit één van de foodtrucks. Op het menu vind je herkenbare gerechten, bereid met vakmanschap!

‘We have coffee’
Proef de patisserie, de lekkerste koffie variaties en ervaar het gastheerschap van de barista’s. Direct wanneer je de drempel overstapt komt het aroma van de vers gemalen koffiebonen je tegemoet.

Promenade – ‘voor elk wat wils’
Gerechten worden bereid in één van de diverse foodtrucks op de Promenade. Kies voor een portie verse frieten uit de diverse snackcorners of bestel een Classic Burger bij de Deli Sandwich. Toch liever iets gezonder? Dat kan zeker met het aanbod van verse smoothies en salades uit de Fruit, Juice & More foodtruck. Dát is genieten, elk moment van de dag!

TDM Horeca plein – Ontmoeten & Genieten
Centraal ontmoetingspunt in de drukte van The Dutch Masters. Ontspannen relaxen in de Italiaanse brasserie waar je kan genieten van de typische Italiaanse specialiteiten. Deze worden voor jou ‘Live’ bereidt door de chefs; Verser kan het niet. Daarnaast staan overheerlijke Italiaanse klassiekers voor je klaar! Kom jij een glas Valpolicella drinken? Geen wijnliefhebber? De ‘speciaal bier’ bar is ook weer geopend waar u kennismaakt met de befaamde borrelplanken.

Last but not least – Bar & Music
Een dag afsluiten op The Dutch Masters doe je natuurlijk aan de bar in hal 4! Hier word je verwend met overheerlijke hapjes en drankjes. De foodtrucks zijn tot in de late uurtjes geopend. Benieuwd naar het programma? Alvast een voorproefje?

De Line-Up:
Vrijdagavond vanaf 22.00 uur Louis Laporte, MC Choral en Zeth on Sax: Live Music Night
Zaterdagavond vanaf 22.00 uur Louis Laporte en Thom Craane: Classic Dance