Skip to main content

CLUB Indoor Brabant: top dag bij Anky Education Centre

Op 26 november vond een bijzondere bijeenkomst plaats van The Dutch Masters - CLUB Indoor Brabant bij het Anky Education Centre in Erp. Sponsoren, prominenten en leden van het netwerk CLUB Indoor Brabant werd een fraaie event preview geboden. De sfeervolle ontvangstruimte puilde uit en de belangstelling was groot. 

De inmiddels vermaarde Dutch Masters talkshow, waarvoor eerder captains of industry als Wim van der Leegte, Eric Berkhof, Ben Mandemakers en Robert van der Wallen aanschoven, was ook nu weer een voltreffer. In lijn met de grote belangstelling van vrouwen voor de paardensport was het thema ditmaal ‘vrouwelijk leiderschap'. Gasten aan tafel waren Colette Cloosterman-van Eerd (CCO Jumbo Groep), José Woldring (CEO The Media Nanny) en Anky van Grunsven (voorzitter van The Dutch Masters) o.l.v. Studio Sport presentator Jan Roelfs. 

Na een rondleiding over het prachtige stallencomplex volgde een walking dinner en een gezellige borrel. Een mooi aantal nieuwe bedrijven konden worden verwelkomd en het werd een dag vol ontmoetingen en netwerken in een geweldige paardensport ambiance.

BTP 3858 1 BTP 4056
BTP 4075 BTP 4114 copy
BTP 4042 1